Roerbakschotel paksoi en quorn
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten zachtjes bakken. Quorn toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schotel serveren met rijst.
Roerbakschotel paksoi en quorn
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten zachtjes bakken. Quorn toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schotel serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak notenrijst
2 struiken paksoi
1 ui
1 rode paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes Quorn-stukjes
2 eetlepels milde currypasta
1 blik tomatenblokjes
Dit heb je nodig
wok