Kipcurry met paksoi en rijst
Aardappel-groente-vlees, maar dan op z'n Indiaas!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 3 el olie in de braadpan en bak rondom bruin. Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes. Schep de paprika bij de kip en bak 3 min. mee.
Schenk de currysaus erbij en laat het geheel onder af en toe roeren 15 min. sudderen. Snijd de paksoi in de lengte doormidden en snijd de harde stukken stonk weg. Was de rest, snijd in dunne reepjes en dep droog.
Verhit de rest van de olie en de wok, pers de knoflook erboven uit en roerbak. Schep de paksoi erdoor, roerbak 2-3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de curry met rijst en paksoi.
Kipcurry met paksoi en rijst
Aardappel-groente-vlees, maar dan op z'n Indiaas!
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 3 el olie in de braadpan en bak rondom bruin. Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes. Schep de paprika bij de kip en bak 3 min. mee.
Schenk de currysaus erbij en laat het geheel onder af en toe roeren 15 min. sudderen. Snijd de paksoi in de lengte doormidden en snijd de harde stukken stonk weg. Was de rest, snijd in dunne reepjes en dep droog.
Verhit de rest van de olie en de wok, pers de knoflook erboven uit en roerbak. Schep de paksoi erdoor, roerbak 2-3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de curry met rijst en paksoi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
5 el zonnebloemolie
360 g kipfiletblokjes
2 rode paprika's
400 ml Korma Indiase currypasta
500 g paksoi
2 tenen knoflook