Kipcurry met paksoi
bewaar
bewaar

Kipcurry met paksoi

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 3 eetlepels olie in een wok en fruit de ui met de currypasta tot deze gaat geuren. Schep de blokjes kip erdoor en bak ze op hoog vuur bruin. Voeg na 5 minuten 200 ml water toe en stoof de kip op matig vuur in 10 minuten gaar, schep de blokjes regelmatig om. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Breek de bladeren paksoi van de stronk en snijd ze in grove stukken. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan en roerbak de paksoi op hoog vuur in 5-7 minuten beetgaar. Serveer de noedels in vier diepe borden met daarop de kipcurry en de paksoi ernaast. Lekker met een flinke schep volle yoghurt.

algemeenVegetariërs kunnen in plaats van kip tofu of vegetarische roerbakblokjes gebruiken.
algemeenprijs per persoon 2.20 (in maart 2006)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipcurry met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig