Kip in currykokossaus
bewaar
bewaar

Kip in currykokossaus

Rijk aan kleur met zoete rozijnen en worteltjes.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng de marinademix (uit pak) met 100 ml water (per 4 personen) en marineer hierin de kipfilet ca. 15 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de waspeen in ca. 12 min. Wel ondertussen de rozijnen in heet water.

Verhit in de braadpan de olie. Bak de kip in ca. 3 min. rondom bruin. Bereid de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de rest van het water en de sausmix (uit pak) toe aan het kipmengsel. Breng al roerend aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes doorkoken.

Voeg de laatste minuut de rozijnen en de gare worteltjes toe. Vermeng de rijst en de doperwten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kipkorma met het rijstmengsel.

Marineren

Instructievideo - 00:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip in currykokossaus

Rijk aan kleur met zoete rozijnen en worteltjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig