Rijst met Indiase garnalencurrysaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden. In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 min. verwarmen. Laatste 2 min. garnalen meewarmen. Curry met rijst serveren.
Rijst met Indiase garnalencurrysaus
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden. In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 min. verwarmen. Laatste 2 min. garnalen meewarmen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 uien
500 g vleestomaten
1 mango
1 pot Indiase currysaus
3 bakjes Hollandse garnalen