Indiase rijst met mango en garnalen
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en ui 3 min. roerbakken. Snijbonen toevoegen en op zacht vuur in 5 min. laten ontdooien. Mangochutney en garnalen toevoegen en 3 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Mango schillen en in partjes snijden. Rijst over vier borden verdelen en chutney erop scheppen. Met verse mango garneren.
Indiase rijst met mango en garnalen
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en ui 3 min. roerbakken. Snijbonen toevoegen en op zacht vuur in 5 min. laten ontdooien. Mangochutney en garnalen toevoegen en 3 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Mango schillen en in partjes snijden. Rijst over vier borden verdelen en chutney erop scheppen. Met verse mango garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g basmatirijst
2 grote uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 pak snijbonen
1 pot mangochutney
2 pakjes roze garnalen
1 mango
Dit heb je nodig
wok