Indiase rijst met mango en garnalen
bewaar
bewaar

Indiase rijst met mango en garnalen

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en ui 3 min. roerbakken. Snijbonen toevoegen en op zacht vuur in 5 min. laten ontdooien. Mangochutney en garnalen toevoegen en 3 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Mango schillen en in partjes snijden. Rijst over vier borden verdelen en chutney erop scheppen. Met verse mango garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase rijst met mango en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig