Indiase roerbakschotel met garnalen
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.
Indiase roerbakschotel met garnalen
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
1 zakje kerriepasta Tikka Masala
8 eetlepels volle yoghurt
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise groentemix
1 blikje doperwten
2 bakjes roze garnalen
½ pot mangochutney