Kerrierijst met surimi en garnalen
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook ondertussen in een bodem water met zout de erwten in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in de wok, voeg de roerbakmix toe en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. mee. Schep de erwten, surimi, kerriepoeder en de helft van de peterselie erdoor en warm door. Verdeel de garnalen over de rijst en bestrooi met de rest van de peterselie.
Kerrierijst met surimi en garnalen
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook ondertussen in een bodem water met zout de erwten in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in de wok, voeg de roerbakmix toe en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. mee. Schep de erwten, surimi, kerriepoeder en de helft van de peterselie erdoor en warm door. Verdeel de garnalen over de rijst en bestrooi met de rest van de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak pandanrijst
½ pak tuinerwten
3 el zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix
2 pakjes surimisticks
1 tl kerriepoeder
½ bakje verse peterselie
1 bakje roze garnalen
Dit heb je nodig
wok