Mietaart met garnalen
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Mie boven 2 liter kokend water breken. Pan van vuur halen en mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Eieren loskloppen. Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen. Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 min. laten garen.
Mietaart met garnalen
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Mie boven 2 liter kokend water breken. Pan van vuur halen en mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Eieren loskloppen. Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen. Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 min. laten garen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak Chinese eiermie
1 courgette
3 eetlepels zonnebloemolie
1 teentje knoflook
1 schaal Japanse wokgroenten
4 eieren
2 bakjes roze garnalen
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie
vergiet
hoge ovenschaal, ca. 26 bij 17 cm, ingevet