Noedelsoep met garnalen
Aan de slag
In wok olie verhitten en wokgroenten 3 min. op hoog vuur roerbakken. Met stevige knoflookpers gemberwortel erboven uitknijpen (of gember fijn raspen). Warme kippenbouillon in wok schenken en aan de kook brengen. Soep op smaak brengen met saus uit schaal wokgroenten, zout en peper. Noedels en garnalen door soep roeren en geheel nog 1-2 min. doorwarmen. Soep over twee diepe borden verdelen en pinda's erover strooien.
Noedelsoep met garnalen
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en wokgroenten 3 min. op hoog vuur roerbakken. Met stevige knoflookpers gemberwortel erboven uitknijpen (of gember fijn raspen). Warme kippenbouillon in wok schenken en aan de kook brengen. Soep op smaak brengen met saus uit schaal wokgroenten, zout en peper. Noedels en garnalen door soep roeren en geheel nog 1-2 min. doorwarmen. Soep over twee diepe borden verdelen en pinda's erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
1 schaal Japanse wokgroenten
1 cm verse gemberwortel
500 ml kippenbouillon
1 zak straight to wok noodles
1 bakje roze garnalen
50 g ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok