Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen
Roerbakken? Pak dan snel de rijst, garnalen en snijbonen erbij! In 15 min. is dit gerecht klaar.
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de garnalen ca. 3 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente en snijbonen toe en roerbak nog 2-3 min mee. Voeg de garam masala en de rijst toe en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen
Roerbakken? Pak dan snel de rijst, garnalen en snijbonen erbij! In 15 min. is dit gerecht klaar.
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de garnalen ca. 3 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente en snijbonen toe en roerbak nog 2-3 min mee. Voeg de garam masala en de rijst toe en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
2 tenen knoflook
450 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
3 el milde olijfolie
600 g Chinese wokgroente grootverpakking
400 g verse gesneden snijbonen
2 el garam masala
Dit heb je nodig
wok