Linguine met garnalen, romaatjes & rucola
Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de romaatjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de romaatjes toe en bak op middelhoog vuur 3 min. Voeg de garnalen toe en bak nog 3 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rucola grof. Giet de pasta af en meng met de rucola door de garnalen en tomaat. Serveer direct.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Linguine met garnalen, romaatjes & rucola
Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de romaatjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de romaatjes toe en bak op middelhoog vuur 3 min. Voeg de garnalen toe en bak nog 3 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rucola grof. Giet de pasta af en meng met de rucola door de garnalen en tomaat. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g linguine
500 g romatomaten
4 el olijfolie chilipeper
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
125 g rucola