Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
Haal Azië snel en simpel in huis.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.
Voeg de chicken lemongrass, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.
Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
Haal Azië snel en simpel in huis.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.
Voeg de chicken lemongrass, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
300 g verse spinazie
160 g chicken lemongrass
250 ml kokosmelk
350 g bloemkoolroosjes
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
250 g eiernoedels