Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
bewaar
bewaar

Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen

Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.

Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.

variatietipVega? Vervang de zalm en garnalen door 250 g AH Biologisch kastanjechampignons. Bak de champignons 5 min. op hoog vuur en voeg de verwarmde spinazie toe. Boen ondertussen 1 citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 1 el citroensap door de saus. Serveer de spaghetti en spinazie-champignonsaus met 100 g AH Biologisch cottage cheese en 1 el citroenrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen

Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig