Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.
Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.
Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Biologisch volkoren spaghetti
1 teen knoflook
1 el milde olijfolie
250 g diepvries zalmfilets
225 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
900 g AH Biologisch diepvries bladspinazie à la crème
Dit heb je nodig
wok