Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak hierin de vegaballetjes in ca. 7 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer regelmatig. Doe de laatste 3 min. de cherrytomaten erbij.
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en verwarm 5 min. roer regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Serveer de pasta met de spinaziesaus erop. Verdeel de gepofte cherrytomaten en de vegaballetjes erover.
Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.
hoofdgerecht
null personen
429 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak hierin de vegaballetjes in ca. 7 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer regelmatig. Doe de laatste 3 min. de cherrytomaten erbij.
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en verwarm 5 min. roer regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Serveer de pasta met de spinaziesaus erop. Verdeel de gepofte cherrytomaten en de vegaballetjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
3 el milde olijfolie
200 g vegaballetjes
250 g cherrytomaten
450 g diepvries bladspinazie à la crème
200 g koelverse AH Biologisch fusilli alle lenticchie