Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pappardelle
2 el traditionele olijfolie
900 g diepvries gegrilde groenten
2 tenen knoflook
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
690 ml gezeefde tomaten
100 g feta