Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
bewaar
bewaar

Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.

Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.

Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.

Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig