Pasta met tomaat, venkel & garnalen
bewaar
bewaar

Pasta met tomaat, venkel & garnalen

Snelle pasta met tomatensaus op basis van witte wijn. Binnen 15 min. klaar!

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne repen en de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan, voeg de venkel, knoflook en het venkelzaad toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Voeg de wijn toe, draai het vuur hoog en laat 1 min. koken. Voeg de tomaten en crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng de saus aan de kook, voeg de garnalen toe, draai het vuur laag en laat in 5 min. garen. Roer regelmatig. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de blaadjes van de munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tomaat, venkel & garnalen

Snelle pasta met tomatensaus op basis van witte wijn. Binnen 15 min. klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig