Linzencurry met tofu, koriander en cashewnoten
bewaar
bewaar

Linzencurry met tofu, koriander en cashewnoten

25 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tofu in kleine blokjes en dep droog. Verhit olie in een wok of hapjespan en bak de tofu in 10 min. rondom bruin. Neem de tofu uit de wok. Laat de tofu uitlekken op keukenpapier en doe in een schaal. Verwarm de ovengrill voor. Snipper de ui, pers de knoflook en fruit in een pan met olie. Snijd de rode peper in dunne reepjes, rasp de gemberwortel en bak samen met de kerriepasta 5 min. Voeg de linzen toe, breng op smaak met peper en zout en verwarm 5 min. al omscheppend. Grill naanbrood onder hete grill, halveer en keer.

Snijd de koriander grof en hak de cashewnoten grof. Verdeel de linzencurry over borden. Schep de tofu met sojasaus op het gerecht en bestrooi met de koriander en cashewnoten. Naanbrood ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzencurry met tofu, koriander en cashewnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig