Gebakken noedels met roerbakmix, cashewnoten en tofu
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingingen op de verpakking. Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in reepjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes. Hak de cashewnoten grof. Snijd de tofu in blokjes. Verhit de olie in een grote pan. Bak de tofu in ca. 4 min. goudbruin en schep uit de pan. Verhit de olie en pers de knoflook erboven uit. Voeg de rode peper, Thaise mix, tabasco, sojasaus en gemberpoeder toe en roerbak ca. 5 min. Voeg de noedels en tofu toe en schep voorzichtig om en bak nog ca. 3 min. Schep de mie in grote kommen en garneer met de bosui en cashewnoten.
Gebakken noedels met roerbakmix, cashewnoten en tofu
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingingen op de verpakking. Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in reepjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes. Hak de cashewnoten grof. Snijd de tofu in blokjes. Verhit de olie in een grote pan. Bak de tofu in ca. 4 min. goudbruin en schep uit de pan. Verhit de olie en pers de knoflook erboven uit. Voeg de rode peper, Thaise mix, tabasco, sojasaus en gemberpoeder toe en roerbak ca. 5 min. Voeg de noedels en tofu toe en schep voorzichtig om en bak nog ca. 3 min. Schep de mie in grote kommen en garneer met de bosui en cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese mie
½ rode peper
3 bosuien
30 g ongezouten cashewnoten
200 g tofu naturel
6 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
400 g Thaise roerbakmix
1 tl tabasco
2 el Japanse sojasaus
1 tl gemalen gember