Snelle ijstaart
Aan de slag
Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Snijd de cake overlangs in plakken. Besprenkel de onderste plak cake met aroma. Verdeel de helft van het roomijs. Leg de helft van de aardbeien erop. Dek af met 2e plak cake. Leg het ijs en de aardbeien erop. Rasp de chocolade en strooi over de taart. Serveer direct.
Snelle ijstaart
nagerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Snijd de cake overlangs in plakken. Besprenkel de onderste plak cake met aroma. Verdeel de helft van het roomijs. Leg de helft van de aardbeien erop. Dek af met 2e plak cake. Leg het ijs en de aardbeien erop. Rasp de chocolade en strooi over de taart. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse aardbeien
450 g roomboter bitterkoekjescake
1 el vanillearoma
1 l vanilleroomijs
30 g pure chocolade