Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie
bewaar
bewaar

Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie

Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Zorg ervoor dat de soesjes ontdooid zijn. Breek de chocolade in stukken, doe in een hittebestendige kom, zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.

Schep 8 bolletjes van het ijs (per taart) en stapel ze op een mooi bord op tot een kegelvormige toren. Druk de soesjes rondom vast op het ijs.

Schenk de warme chocoladesaus over de soesjesijstaart. Bestrooi met de gouden sterrenmix. Serveer direct.

variatietipOok lekker met chocoladeroomijs in plaats van vanille.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie

Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig