Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie
Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.
Aan de slag
Zorg ervoor dat de soesjes ontdooid zijn. Breek de chocolade in stukken, doe in een hittebestendige kom, zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.
Schep 8 bolletjes van het ijs (per taart) en stapel ze op een mooi bord op tot een kegelvormige toren. Druk de soesjes rondom vast op het ijs.
Schenk de warme chocoladesaus over de soesjesijstaart. Bestrooi met de gouden sterrenmix. Serveer direct.
Kant en klare soesjes-ijstaart met chocoladesaus en decoratie
Een feestje stond nog nooit zo goedkoop op tafel. Deze soesjes-ijstaart met chocoladesaus is namelijk zo gemaakt.
nagerecht
null porties
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Zorg ervoor dat de soesjes ontdooid zijn. Breek de chocolade in stukken, doe in een hittebestendige kom, zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.
Schep 8 bolletjes van het ijs (per taart) en stapel ze op een mooi bord op tot een kegelvormige toren. Druk de soesjes rondom vast op het ijs.
Schenk de warme chocoladesaus over de soesjesijstaart. Bestrooi met de gouden sterrenmix. Serveer direct.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
19 diepvries slagroomsoesjes
100 g pure chocolade
1 l vanilleroomijs
1 el gouden sterrenmix
Dit heb je nodig
ijsbolletjestang