Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
Aan de slag
Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met het water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met de vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met de vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
nagerecht
null personen
735 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met het water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met de vanillesuiker stijf kloppen. Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren. Warme chocolade met de vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
16 diepvries slagroomsoesjes
1 doosje chocosoesjes
1 doosje minibanaatjes
400 g pure chocolade
400 ml water
250 ml verse slagroom
2 zakjes vanillesuiker
½ flesje gekleurde zachte parels