Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus
bewaar
bewaar

Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus

15 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

(IJs ca. 30 minuten van tevoren uit diepvries nemen en zacht laten worden.) Witte chocolade in kleine stukjes snijden en door ijs mengen. IJs opnieuw invriezen.

Pure of bittere chocolade in stukken breken. In pannetje met dikke bodem op laag vuur chocolade met slagroom laten smelten, regelmatig roeren. Koffiepoeder erin oplossen. IJs over vier coupes of schaaltjes verdelen. Warme chocoladesaus deels erover schenken en rest in sauskom apart erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig