Penne met provençaalse kabeljauw
Aan de slag
Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Kruiden van steeltjes ontdoen en fijnhakken. In braadpan olie verhitten. Aubergine en knoflook ca. 10 minuten zachtjes bakken. Sugo, kabeljauw en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes stoven. Af en toe omscheppen. Olijven in plakjes snijden en ca. 1 minuut meeverwarmen. Penne erbij serveren.
Penne met provençaalse kabeljauw
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Kruiden van steeltjes ontdoen en fijnhakken. In braadpan olie verhitten. Aubergine en knoflook ca. 10 minuten zachtjes bakken. Sugo, kabeljauw en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes stoven. Af en toe omscheppen. Olijven in plakjes snijden en ca. 1 minuut meeverwarmen. Penne erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne rigate
2 aubergines
2 teentjes knoflook
1 zakje verse Provençaalse kruiden
5 eetlepels olijfolie
1 pot sugo pikant
400 g kabeljauwfilet
75 g zwarte olijven zonder pit