Penne met provençaalse kabeljauw
bewaar
bewaar

Penne met provençaalse kabeljauw

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Kruiden van steeltjes ontdoen en fijnhakken. In braadpan olie verhitten. Aubergine en knoflook ca. 10 minuten zachtjes bakken. Sugo, kabeljauw en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes stoven. Af en toe omscheppen. Olijven in plakjes snijden en ca. 1 minuut meeverwarmen. Penne erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met provençaalse kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig