Taartjes met rabarber
Aan de slag
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Taartjes met rabarber
nagerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g rabarber
1 eetlepel suiker
2 pakjes verse roomkaas naturel
5 eetlepels honing
4 kleine taartbodempjes