Italiaanse maaltijdsalade
Met zoete tomaten en romige mozzarella: alsof je in Toscane zit.
Aan de slag
Kook de Farfalle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Was en halveer de tomaatjes. Snipper de ui.
Snijd de mozzarella in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Meng de farfalle met de twee soorten tomaat, ui, mozzarella, olijven en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Italiaanse maaltijdsalade
Met zoete tomaten en romige mozzarella: alsof je in Toscane zit.
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de Farfalle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Was en halveer de tomaatjes. Snipper de ui.
Snijd de mozzarella in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Meng de farfalle met de twee soorten tomaat, ui, mozzarella, olijven en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
500 g cherrytomaten
½ ui
250 g mozzarella
50 g groene olijven zonder pit
6 zongedroogde tomaten in olie
5 ml olijfolie extra vierge