Pasta met Italiaanse roerbakgroente
Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olie in de braadpan en bak de quorn rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.
Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de olijven en tomatensaus toe en verwarm het geheel door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met saus en kaas.
Pasta met Italiaanse roerbakgroente
Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olie in de braadpan en bak de quorn rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.
Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de olijven en tomatensaus toe en verwarm het geheel door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met saus en kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
2 uien
2 el traditionele olijfolie
240 g groene olijven zonder pit
240 g Quornstukjes
450 g Italiaanse roerbakgroente
470 g sugo verdure tomatensaus in pot
150 g gemalen oude kaas