Italiaanse vis met kappertjes
In een kwartier klaar, deze zacht gestoofde vis in mediterrane tomatensaus.
Aan de slag
Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en laat de olijven uitlekken.
Verhit 2 el olie in een hapjespan. Fruit de ui 1 min. Bak de olijven en kappertjes 1 min. mee. Schenk de tomatensaus in de pan. Verwarm de saus 2 min. Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Voeg peper toe.
Meng ondertussen de rest van de olie en peper en eventueel zout door de rucola. Verdeel de vis met de tomatensaus over de tagliatelle. Serveer de rucolasalade apart erbij.
Italiaanse vis met kappertjes
In een kwartier klaar, deze zacht gestoofde vis in mediterrane tomatensaus.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en laat de olijven uitlekken.
Verhit 2 el olie in een hapjespan. Fruit de ui 1 min. Bak de olijven en kappertjes 1 min. mee. Schenk de tomatensaus in de pan. Verwarm de saus 2 min. Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Voeg peper toe.
Meng ondertussen de rest van de olie en peper en eventueel zout door de rucola. Verdeel de vis met de tomatensaus over de tagliatelle. Serveer de rucolasalade apart erbij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tagliatelle
1 ui
120 g zwarte olijven zonder pit
2 tl kappertjes
5 el traditionele olijfolie
690 g sugo tradizionale tomatensaus in pot
325 g verse schelvisfilets
75 g rucola