Hartige taart met Smac
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Smac in reepjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Smac en kaas over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Sla schoonmaken en in schaal mengen met dressing. Taart serveren met sla.
Hartige taart met Smac
hoofdgerecht
null personen
895 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Smac in reepjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Smac en kaas over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Sla schoonmaken en in schaal mengen met dressing. Taart serveren met sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 blikje Smac
4 eieren (middel groot)
125 ml koksroom
0 zout en peper
1 zakje gemalen belegen kaas
1 krop ijsbergsla
100 ml sladressing naturel
0 olie om in te vetten
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)