Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone
Aan de slag
Halveer de aardbeien. Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren.
Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn. Meng door de aardbeien. Verdeel de aardbeien over 4 bordjes. Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.
Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone
nagerecht
null personen
185 kcal
20 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Halveer de aardbeien. Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren.
Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn. Meng door de aardbeien. Verdeel de aardbeien over 4 bordjes. Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakken aardbeien
1 citroen
6 el Martini Fiero
2 zakjes vanillesuiker
6 takjes munt
100 g mascarpone