Gemarineerde aardbeien met limoenmascarpone
bewaar
bewaar

Gemarineerde aardbeien met limoenmascarpone

20 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren. Muntblaadjes fijnsnijden. In schaal aardbeien, likeur en munt door elkaar scheppen. Schaal afgedekt minimaal 1 uur in koelkast zetten, aardbeien af en toe omscheppen. Intussen limoenen goed schoon boenen en boven kommetje schil eraf raspen. Limoenen uitpersen. In kom mascarpone met yoghurt loskloppen en 3 eetlepels limoensap, basterdsuiker en helft van limoenrasp erdoor mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

Aardbeien met sap over vier (dessert)coupes verdelen en limoenmascarpone erop scheppen. Garneren met rest van limoenrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde aardbeien met limoenmascarpone

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig