Aardbeien uit oven met roomyoghurt
bewaar
bewaar

Aardbeien uit oven met roomyoghurt

15 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de aardbeien met de snijkant naar beneden in de ovenschaal. Besprenkel ze met de honing en verwarm ca. 15 min. in de oven.

Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Doe de mascarpone en yoghurt in een kom en doe de vanillesuiker erbij. Rasp de groene schil van de limoen, voeg de rasp toe en schep door elkaar.

Verdeel de roomyoghurt over 4 borden. Schep de warme aardbeien erop en verdeel het achtergebleven vocht in de ovenschaal over de 4 borden. Verdeel de amandelen erover en besprenkel met de Crème de Cassis. Serveer direct.

algemeenEten er kinderen mee? Vervang de Crème de Cassis dan door 4 el bosvruchtensiroop.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeien uit oven met roomyoghurt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig