Yellow fin sole met peterseliepesto
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de braadslee in met 1 el olie. Snijd de courgettes in plakken. Snijd 1 teen knoflook fijn en meng met de courgette. Doe het mengsel in de braadslee. Schenk de slagroom erover en peper en zout naar smaak. Zet de braadslee 20 min. in de oven.
Hak ondertussen de peterselie grof. Doe 1 teen knoflook met de walnoten en de peterselie in de vijzel. Wrijf tot een gladde massa. Voeg de rest van de olie en naar smaak peper en zout toe. U kunt de pesto ook met de staafmixer maken. Bestrijk de visfilets met de pesto en houd apart.
Neem de braadslee uit de oven, verdeel de vis erover en zet nog 7 tot 10 min. in de oven. Lekker met rijst.
Vijzelen
Instructievideo - 01:06 min.
Yellow fin sole met peterseliepesto
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de braadslee in met 1 el olie. Snijd de courgettes in plakken. Snijd 1 teen knoflook fijn en meng met de courgette. Doe het mengsel in de braadslee. Schenk de slagroom erover en peper en zout naar smaak. Zet de braadslee 20 min. in de oven.
Hak ondertussen de peterselie grof. Doe 1 teen knoflook met de walnoten en de peterselie in de vijzel. Wrijf tot een gladde massa. Voeg de rest van de olie en naar smaak peper en zout toe. U kunt de pesto ook met de staafmixer maken. Bestrijk de visfilets met de pesto en houd apart.
Neem de braadslee uit de oven, verdeel de vis erover en zet nog 7 tot 10 min. in de oven. Lekker met rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 el olijfolie
2 courgettes
2 tenen knoflook
1 bekertje slagroom
1 bakje platte peterselie
3 el walnoten
4 yellow fin sole visfilets
Dit heb je nodig
braadslede, vijzel