Visstoof met tomaten en paprika
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de vis droog.
Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de vis toe en bak deze al omscheppend bruin. Voeg de knoflook, de paprika, de tomaten, de tijm en peper en zout naar smaak toe en breng het geheel langzaam tot tegen de kook aan. Stoof de vis nog 10 min. tot hij gaar is.
Serveer de visstoof met de pasta.
Visstoof met tomaten en paprika
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de vis droog.
Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de vis toe en bak deze al omscheppend bruin. Voeg de knoflook, de paprika, de tomaten, de tijm en peper en zout naar smaak toe en breng het geheel langzaam tot tegen de kook aan. Stoof de vis nog 10 min. tot hij gaar is.
Serveer de visstoof met de pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g schelpjespasta
500 g diepvries yellow fin sole
2 uien
2 tenen knoflook
1 rode paprika
2 el traditionele olijfolie
2 blikken gepelde tomaten in blik
2 takjes verse tijm