Vis met gele rijst en wortel
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Vis met gele rijst en wortel
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
2 zakken Parijse worteltjes
30 g boter
1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels
½ zak yellow fin sole