Visstoofpotje met rijst
In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilets in stukken en schep deze om met wat zout.
Snipper de ui. Was en snijd de prei in schuine ringen. Smelt de boter en fruit de ui en de prei 5 min. Voeg het water, de mosterd en slagroom toe en breng alles aan de kook. Voeg de worteltjes en de stukken vis toe en stoof het gerecht afgedekt 15 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Visstoofpotje met rijst
In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilets in stukken en schep deze om met wat zout.
Snipper de ui. Was en snijd de prei in schuine ringen. Smelt de boter en fruit de ui en de prei 5 min. Voeg het water, de mosterd en slagroom toe en breng alles aan de kook. Voeg de worteltjes en de stukken vis toe en stoof het gerecht afgedekt 15 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
500 g diepvries pangasiusfilets
1 ui
350 g verse preien
2 el ongezouten roomboter
100 ml kraanwater
2 el Franse mosterd
125 ml verse slagroom
300 g Parijse worteltjes