Yellow fin sole met zuurkool
bewaar
bewaar

Yellow fin sole met zuurkool

45 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit de melk met 50 g boter, schenk bij de aardappelen en stamp tot een grove puree. Houd warm. Verhit de zuurkool met aanhangend vocht op middelhoog vuur ca. 5 min. Snijd de appel in stukjes en roer deze met de mosterd en crème fraîche door de zuurkool. Verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.

Bak het spek knapperig. Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Strooi de bloem op een bord en wentel de vis erdoor. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis in 2-3 min goudbruin en gaar. Verdeel de zuurkool en puree over 4 borden. Leg de vis en het spek erop.

Vis en vlees bakken

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yellow fin sole met zuurkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig