Zomerse peultjes met geitenkaas
bewaar
bewaar

Zomerse peultjes met geitenkaas

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.

Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.

algemeenVoeg voor een frisse smaak het fijngeknipte blad van 2 takjes munt toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerse peultjes met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig