Pompoenfrittata met geitenkaas en walnoten
bewaar
bewaar

Pompoenfrittata met geitenkaas en walnoten

Een extra ei of nog pompoen over? Daar maak je iets heel lekkers mee. Nu hopen dat er ook van deze pompoenfritatta een restje over zal blijven.

20 min. bereiden / 50 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de pompoen in stukjes van 1 cm. Snijd de uien in halve ringen.

Meng de aardappel, pompoen en ui met de rozemarijn en olie in de ovenschaal en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Verlaag de oventemperatuur daarna naar 180 °C.

Klop ondertussen de eieren los met 50 ml water en eventueel zout. Pers de knoflook en meng erdoor. Verkruimel de geitenkaas.

Haal de ovenschaal uit de oven, schep de groenten om en verdeel de geitenkaas erover. Schenk het eimengsel over de groenten en geitenkaas. Bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven.

Haal de frittata uit de oven en verdeel de walnoten met de platte kant naar beneden erover, druk ze een beetje in de frittata. Bak nog 10-15 min. of tot het ei is gestold en de frittata mooi bruin is aan de randjes.

combinatietipLekker met een groene salade.
serveertipDeze frittata is de volgende dag ook lekker als lunch, koud of warm. Verwarm 10-15 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 200 °C.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenfrittata met geitenkaas en walnoten

Een extra ei of nog pompoen over? Daar maak je iets heel lekkers mee. Nu hopen dat er ook van deze pompoenfritatta een restje over zal blijven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig