Salade van bietjes, linzen, walnoten en geitenkaas
Een voedzame, luxe salade, lekker als (meeneem)lunch. En binnen 10 minuten klaar.
Aan de slag
Laat de linzen uitlekken en spoel onder koud stromend water. Hak de walnoten grof en snijd de dille fijn. Halveer de limoen en pers uit.
Meng de linzen met de dille, het limoensap, de geraspte bietjes en olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover en garneer met de walnoten.
Salade van bietjes, linzen, walnoten en geitenkaas
Een voedzame, luxe salade, lekker als (meeneem)lunch. En binnen 10 minuten klaar.
bijgerecht
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de linzen uitlekken en spoel onder koud stromend water. Hak de walnoten grof en snijd de dille fijn. Halveer de limoen en pers uit.
Meng de linzen met de dille, het limoensap, de geraspte bietjes en olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover en garneer met de walnoten.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
360 g linzen in pot
60 g ongebrande walnoten
15 g dille
1 limoen
400 g geraspte bietjes
2 el extra vierge olijfolie
125 g verse geitenkaas naturel 45+