Kruidig tartaartje met gewokte groenten
Aan de slag
Snijd de ui fijn en de courgette in halve plakjes. Meng de helft van de ui met de bieslook en breng op smaak met peper en zout. Wentel de tartaartjes door dit mengsel en druk goed aan. Kook de aardappelen 10 min. Halveer de worteltjes en kook ze 10 min. Snijd de rest van de ui in partjes.
Giet de aardappelen af en snijd ze in dikke plakken. Giet de worteltjes af. Verhit 4 el olie in een wok en roerbak de aardappelen ca. 10 min. Voeg dan de worteltjes, de rest van de ui en de courgette toe en roerbak nog 5 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een grillpan voor. Bestrijk de tartaartjes aan beide kanten voorzichtig met de rest van de olie en gril ze 4-5 min. per kant. Serveer met de gewokte groenten.
Kruidig tartaartje met gewokte groenten
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui fijn en de courgette in halve plakjes. Meng de helft van de ui met de bieslook en breng op smaak met peper en zout. Wentel de tartaartjes door dit mengsel en druk goed aan. Kook de aardappelen 10 min. Halveer de worteltjes en kook ze 10 min. Snijd de rest van de ui in partjes.
Giet de aardappelen af en snijd ze in dikke plakken. Giet de worteltjes af. Verhit 4 el olie in een wok en roerbak de aardappelen ca. 10 min. Voeg dan de worteltjes, de rest van de ui en de courgette toe en roerbak nog 5 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een grillpan voor. Bestrijk de tartaartjes aan beide kanten voorzichtig met de rest van de olie en gril ze 4-5 min. per kant. Serveer met de gewokte groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 el diepvries bieslook
1 courgette
4 rundertartaar
900 g vastkokende aardappelen
300 g worteltjes
5 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan