Tartaartje met Griekse salade
Aan de slag
Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.
Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.
Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.
Tartaartje met Griekse salade
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.
Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.
Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el traditionele olijfolie
700 g aardappelschijfjes
4 rundertartaar
100 g fijngesneden ijsbergsla
2 tomaten
1 ui
½ komkommer
100 g salade kaasblokjes