Ratatouille met kabeljauwfilet
Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de aardappelen in dunne parten. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de courgette in halve plakjes. Verdeel de aardappelparten met alle groenten over een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
Snijd de vis in 6 stukken en bestrooi met peper en zout. Leg de vis de laatste 10 min. tussen de groenten in de oven.
Ratatouille met kabeljauwfilet
Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar!
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
15 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de aardappelen in dunne parten. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de courgette in halve plakjes. Verdeel de aardappelparten met alle groenten over een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
Snijd de vis in 6 stukken en bestrooi met peper en zout. Leg de vis de laatste 10 min. tussen de groenten in de oven.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g vastkokende aardappelen
1 aubergine
1 courgette
250 g cherrytomaten
3 el traditionele olijfolie
500 g diepvries kabeljauwfilets
Dit heb je nodig
bakpapier