Avocadosalade met gebakken taco's
bewaar
bewaar

Avocadosalade met gebakken taco's

Leuk idee: serveer de drankjes bij het eten met een sombrero-rietje erin, dan is het Mexicaanse feestje compleet!

20 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper 1 ui heel fijn, snijd de andere in dunne halve ringen. Meng het gehakt met de gesnipperde ui en 1 tl kruidenmix en verdeel het gehakt over de tacoschelpen. Zet ze rechtop tegen elkaar aan in de ovenschaal. Verdeel de kaas over het gehakt. Bak 20 min. in de oven tot het gehakt gaar is.

Haal 4 ijsbergslabladeren los. Snijd de rest in smalle repen. Verdun de mayonaise met het water en breng op smaak met de rest van de kruidenmix. Snijd de avocado in blokjes. Meng de gesneden sla met de uienringen, avocado en dressing en verdeel de salade over de slabladeren. Leg de gevulde slabladeren op borden en serveer met de gebakken taco's.

Avocado

Instructievideo - 04:48 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocadosalade met gebakken taco's

Leuk idee: serveer de drankjes bij het eten met een sombrero-rietje erin, dan is het Mexicaanse feestje compleet!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig