Mexicaanse tacosalade
Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Laat de mais uitlekken. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees 4 min. Keer halverwege om. Laat afkoelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de lengte in repen. Meng de mais met de uiringen.
Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maissalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover.
Mexicaanse tacosalade
Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Laat de mais uitlekken. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees 4 min. Keer halverwege om. Laat afkoelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de lengte in repen. Meng de mais met de uiringen.
Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maissalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
½ stuk krop ijsbergsla
400 g mais fantasia kidneyboon/paprika
300 g kipfiletreepjes
3 el traditionele olijfolie
2 avocado's
12 tacoschelpen
300 g salsasaus mild
Dit heb je nodig
grillpan