Mexicaanse tacosalade
bewaar
bewaar

Mexicaanse tacosalade

Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Laat de mais uitlekken. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees 4 min. Keer halverwege om. Laat afkoelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de lengte in repen. Meng de mais met de uiringen.

Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maissalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover.

combinatietipLekker met verse koriander
algemeenDunne reepjes ijsbergsla geven extra bite aan andere groente. Heerlijk: omscheppen met gekookte sperziebonen, besprenkeld met wat balsamicoazijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tacosalade

Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig