Mexicaanse wraps met kip en mais
bewaar
bewaar

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig