Mexicaanse wraps met kip en mais
Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.
Mexicaanse wraps met kip en mais
Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 teen knoflook
2 el (arachide)olie
350 g kipfiletblokjes
1½ el picadillo
150 g mais in blik
200 g crème fraîche
8 tortilla's
300 g salademix