Rijkgevulde wraps met kidneybonen
Supermakkelijk en snel klaar!
Aan de slag
Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.
Rijkgevulde wraps met kidneybonen
Supermakkelijk en snel klaar!
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mais in blik
1 el (arachide)olie
500 g kidneybonen chili
250 g quinoa-bulgurmix
8 tortillawraps
2 eetrijpe avocado's
125 g crème fraîche light
100 g botersla