Mexicaanse groenteschotel met kip
bewaar
bewaar

Mexicaanse groenteschotel met kip

Ay caramba! Haal je sombrero maar tevoorschijn, want dit snelle ovengerecht brengt je in zonnige sferen.

15 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de ovengrill voor of verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de kipfiletreepjes om met de kruidenmix. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de kip op halfhoog vuur in ca. 6 min. goudbruin.

Schep uit de pan. Schenk de rest van de olie in de pan en roerbak de bevroren groente in ca. 5 min. gaar.

Meng de kipreepjes door de gebakken groentemix en schep het mengsel in de ovenschaal. Snijd de gordita's in vieren en steek ze ertussen. Bestrooi met de gemalen kaas.

Zet de schotel op het rooster midden in de oven en laat de kaas in ca. 10 min. smelten en iets kleuren.

Serveer de schotel warm.

serveertipZet voor de liefhebbers van pittig eten chilisaus of 'hot pepper' saus op tafel.
kookstaptipDe aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse groenteschotel met kip

Ay caramba! Haal je sombrero maar tevoorschijn, want dit snelle ovengerecht brengt je in zonnige sferen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig