Mexicaanse groentewrap
bewaar
bewaar

Mexicaanse groentewrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse groentewrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig