Tortillawrap met haring
De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist.
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Schep de haring met de tomatensaus en ⅔ van de bosui door de groenten.
Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden. Strooi er de rest van de bosui over.
Tortillawrap met haring
De haring geeft dit Mexicaanse gerecht een Hollandse twist.
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de groenten in 4 min. knapperig. Voeg de cherrytomaten toe en bak nog 4 min.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Schep de haring met de tomatensaus en ⅔ van de bosui door de groenten.
Schep de groenten met de haring op de wraps. Bestrooi met de kaas en peper. Rol op en leg op de borden. Strooi er de rest van de bosui over.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g cherrytomaten in blik
2 el zonnebloemolie
400 g Mexicaanse roerbakgroente
8 tortillawraps
3 bosuien
400 g haringfilets in milde tomatensaus
100 g geraspte jonge kaas